kolmapäev, 27. juuni 2012

Niagara on the lake!

Tänane päev algas vara. Kell 9 pidi minema alla korrusele hommikusöögile.
Algul mõtlesin, et ei viitsi minna, parem magan, aga siis tädi ikkagi äratas meid üles ja mõtlesin, et oleks siiski viisakas oma nägu näidata.
Kuna meie hotell/BB või kuidas seda nimetada oli väike - ainult 4 tuba ja 2 sviiti, siis ka hommikusööjaid polnud palju. istusime kõik ühe suure pika laua taga ja pererahvas ise serveeris meile toitu. Sellist hommikusööki pole ma kunagi söönud, kunagi unes näinud ega kunagi sellisest ka unistada osanud.
Esimeseks oli meil taldrikul lahti lõigatud mango mustikatega. Seejärel belgia vahvlid maasikate, banaani, pähklite, vahtrasiirupi ja vahukoorega. MIS HOMMIKUSÖÖK!!!!!!!! See ei olnud hommikusöök, pigem nagu mingi mul-ei-ole-sõnu-söömaaeg. Maitses nii hästi.

Pärast hommikusööki lugesin tagaaias basseini ääres pool tundi raamatut ja päevitasin ning siis läksime Niagara Fallsi vaatama. Jalutasime piki jõge ja tegime palju pilte.

Kuna mu arvuti jamab liiga palju ja piltide üles laadimine siia võtab pool ööd ja ma tahaks enne homset downtowni tuuri ka väheke magada, siis vaadake pilte Facebookist, lisasin neid natuke sinna.

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150373135884556.370929.813349555&type=3


Igatahes jõgi oli võimas, kosed olid veel võimsamad. Selline ongi loodus - üli võimas. Ostsime piletid ka selle tuuri jaoks, et minna kose taha, et näha teist poolt, kuigi tegelikult kose tagant midagi peale veeseina näha ei olnudki. tunnelist läks aga üks ava täpselt kose kõrvale, kus oli vaateplatvorm ja sai pildistada. Pildistada oli muidugi raske, sest kosk pritsis nii palju vett, et me oleks läbimärjad olnud, kui kollaseid vihmakeepe poleks kandnud. ;D

Käisime pärast kosetuuri linnapeal - erinevad suveniiri poed, Hard Rock Club pood, kust tädi omale HRC särkide kollektsioonile ühe juurde ostis, käisime pitsat söömas ja muidugi ei saa mainimata jätta, et ma käisin elus esimest korda Starbucksis. Ega see midagi erilist pole, aga põhimõtte pärast tahtsin selle ära proovida. Ostsin mingi Frappucino with baked cookies vms, mis pm oli jääkohv küpsise ja väheke karamelli maitsega ja mille peal oli vahukoor. jeee.

Koju ehk Torontosse tagasi tulles lebotasime kodus, tellisime pitsa, JÄLLE- õigemini Ailie tellis. rääkisime juttu, vaatasime Ailie ja Johni pulmavideot ja jõime väheke õlut/siidrit/veini - kes mida!

Avastasin ka seda, et sain parmupäevituse. Näole ja kätele sain palju päikest, jalgadele nagu tavaliselt ei hakanud midagi peale ja siis rinna peale hakkas päike nähtavasti ainult ühele poole, sest pluusi rant on ainult ühel pool :D no palju õnnne, tulen tagasi siis lähen tööle ja olen parmupäevitusega. Milline õnn!

Ja tänu konditsioneeridele olen saanud ka köha ja nohust pole ka lahti saanud. Loodan, et paranen siiski kiirelt.
Homme läheme downtowni shoppama ja kesklinnaga tutvuma.

Headööd!





Kommentaare ei ole: