esmaspäev, 8. juuni 2015

Selle suve uus ja hõrk maitseelamus..

Eile oma tavapärast pühapäevast poetiiru tehes avastasin Maxima riiulilt toote nagu on Alma jogurti-smoothie mango ja passionvilja maitsega. 
Ma pole kunagi olnud suur jogurti ja selle taoliste toodete fänn, aga seekord otsustasin seda siiski proovida - no muidugi sõbranna kiitis ka takka, et hea kraam on.

Kuna hommikuti mikserdan ise tavaliselt külmutatud marjadest, Soya piimast smuuti kokku, siis eilsel kiirel päeval sobis see minu menüüse valatult.

Vahetult enne joomist, peab pudelit ka sheikima, siis läheb smoothie mõnusalt vahuseks ja seguneb ära. Maitselt on see jook suvine (loe: mõnus mahe), ei ole liialt magus ja passionvilja eksootiline maitse annab lisaväärtust sellele juurde. Mis kõige parem, see on täpselt õiges suuruses pudelis, mahub käekotti ja isegi kui korraga ära juua, annab mõnusa täiskõhutunde nii et mahlasele lihatükile mõtlema enam lähitundidel ei pea. 

Alma ise reklaamib toodet kui e-ainete vaba jogurtijooki, mis on ju ka positiivne - kuigi ma unustan ausaltöeldes poes sellele tähelepanu pöörata. Aga noh, nagu ma tavaliselt enne ütlen ja siis mõtlen, nii on ka ostmisega, Emotsiooniostud need kõikse paremad ostud ikka :)


Aga kokkuvõttes soovitan ära proovida, hea vaheldus nendele maasika-vaarika-mustika maitselistele jookidele. Ja miks mitte suvel randa minnes see kotti pista, nii saab päikest nautida täiel rinnal terve päev, ilma et peaks lebotamise asemel kusagile burksiputkasse tõttama.


Nüüd vutt-vutt kõik poodi!

Ilusat maitseelamust.





Kommentaare ei ole: